Bir Unbiased Görünüm goldfix sprey boya

Wiki Article



Çeşitli renklere malik Goldfix sprey boyalar 400ml ambalajlarda sunulmaktadır. Taksit

Yapılarda çatlak ve küçük zifoslukların doldurulmasında. Ilenmeşap, PVC ve alüminyum doğramaların montajında. Yapı malzemelerinin birleşim yerlerinde kullanılır

Sprey boya ile yapacağınız uygulamalarda en âlâ sonucu alabilmek kucakin özellikle derin zeminlerde boya öncesinde kesinlikle sprey boya astarı tercih etmelisiniz. Astar, yoğun renk ile tercih edeceğiniz meydanda boyanın görkemli bir kapatıcılık sağlamlamasında önemli bir gösteriş üstlenir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yapılarda çatlak ve ufak abeslukların doldurulmasında. Ilenmeşap, PVC ve hileüminyum doğramaların montajında. Yapı malzemelerinin birleşim yerlerinde kullanılır

Boyama teamüllemi bittikten sonra kutuyu sert çevirip duru kavara çıkana denli valfe matbuatız. Münasebetsiz taktirde valfte kalan boya donar ve boyanın yeniden kullanmaına cevaz vermez. Infaz esnasında yüzeyin yatık olması elan uygun sonuç verir. Kuruma süresi önerilen yürütüm sıcaklığına ehil ortamda 5 Dakikadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Boyama sorunlemi bittikten sonra kutuyu aksi çevirip aydınlık gaz yağı çıkana kadar valfe matbuatız. Olumsuz taktirde valfte kalan boya donar ve boyanın yeniden kullanımına cevaz vermez. Tatbik sırasında yüzeyin yatkın olması elan çok sonuç verir. Kuruma süresi önerilen aplikasyon sıcaklığına ehil ortamda 5 Dakikadır.

Boyama hizmetleminiz sona erdikten sonrasında eğer boyanızın artması laf konusu olursa bu durumda da rastgele bir ekstra goldfix silikon müdahaleye icap kalmadan mütebaki boyayı ürün ambalajı içerisinde uzun ömürlü olarak koruma edebilirsiniz. Yeniden sonraki dönemlerde artan boyayı tutunmak iterseniz rastgele bir sulandırma ya da yumuşatma kabil alışverişlemler icap kalmadan zeminlerinizde aracısız olarak kullanmaya kellelayabilirsiniz.

Hassaten bütün sorularınızın ve cevaplarınızın bilgilerina “Satıcıya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Sprey boyalar yevmi yaşamda aklınıza gelmeyecek derece ziyade renk tonuna sahiptir. Bu anlamda elden her yerde en uygun goldfix derz renk uyumunu yakalamanızı sağlar. Ali mübarek başarımı ile evetğu kadar farklı renk seçenekleri ile de yeğleme edilir. Sprey boya renkleri yevmi yaşamda kullanım meydanına nazaran canlı renkler ve mat renkler olarak temelde dü sınıfa ayrılır.

Astar kullanmadan gerçekleştireceğiniz boyama mesleklemlerinde aynı zemini olması gerekenden çok elan zait kere boyamak zorunda kalabilirsiniz. Kategoride bulunan sprey boya seti ile hem ihtiyacınız olan tona hem bile boyama esnasında size muktezi olacak birgeniş yardımcı gerece henüz makul fiyatlar ile mevla olabilirsiniz. 

With our spray paint types, where you kişi find the most vivid colors of life, you emanet paint practically anything you want perfectly.

Causes eye and skin irritation. Protective materials should be worn while applying. Adequate ventilation should be provided in the application area. Smoking should be goldfix derz avoided. Keep out of reach of children. STORAGE AND LIFE It should be stored in dry and airy places, in its unopened package, between +5C - +25C. Call our customer representative for wholesale transparent silicone prices.

Report this wiki page